Januar Udsalg i December

JANUAR UDSALG I DECEMBER

Januar Udsalg i December? Ja, det lyder egentlig skørt, men det er nærmest blevet en realitet at det traditionelle Januar udsalg de seneste par år  har haft flyttedag.

Det er en realitet at Januar udsalget mange steder i dag allerede starter i dagene lige efter jul. Vi skal ikke mange år tilbage før man havde mulighed for at ombytte sine julegaver frem til f.eks. d. 5. januar, hvorefter man godt vidste at så ville januar udsalgene gå i gang. En helt naturlig strategi fra detailbutikkerne der er nødt til at tænke lidt økonomisk. På den måde kunne de forhindre at folk kom i butikken for at ombytte eller returnere en vare, som de så kunne gå direkte hen på hylden og købe efterfølgende til en reduceret pris. Men de dage er altså ovre nu.

 

UDSALGSKATEGORIER

Tøj & Accessories

Dame, Herre og Børnetøj.

Elektronik, Hvidevarer og Gadgets

Fladskærme, Computere og Mobiltelefoner.

Sports- og Fitnessudstyr

Alt udstyr til en aktiv livsstil

Personlig pleje

Make-up, hudpleje og parfume.

Børn

Legetøj, tøj og udstyr til børn.

Hus, Have og Hobby

Gør-det-selv og hobbyartikler.

Kæledyr

Udstyr til hunde, katte og andre kæledyr.

Erotik

Erotisk legetøj på udsalg.

Rejse og Oplevelser

Rejse- og oplevelsesgaver.

Møbler og Lamper

Møbler, Lamper og Interiør.

Januar Udsalg i December

Detailmarkedet er blevet så konkurrencepræget at ikke mange tør stå tilbage når først Januar udsalgene begynder at rulle – også hvis det betyder at det skal være i december måned.

I dag er det ikke en undtagelse når vi ser udsalgene starte allerede lige efter jul, og der er faktisk også set eksempler på udsalg der allerede starter inden jul. Som betragter virker det lidt som økonomisk selvmord fra butikkernes side, men som forbruger kan man jo glæde sig over at få mere for mindre.

For det er virkelig penge at spare på Januar Udsalgene. På januarudsalget.dk har vi udvalgt en lang række udsalg som vi synes er særligt gode. Vi har inddelt dem i kategorier, så det er lettere for dig som bruger at finde lige præcis det du er på jagt efter.

Som en lille sidebemærkning kan vi fortælle at vores mest besøgte kategorier er ‘Tøj‘, ‘Elektronik‘, ‘Hus, Have og Hobby‘ og ikke mindst ‘Erotik‘…

Vi håber i er glade for vores side og at den har været Jer til hjælp i jeres jagt på de rigtig gode tilbud på januar udsalget – og det er altså uanset om det er det januar udsalg der starter i januar, eller Januar Udsalg i December.