Womanizer – Klitorisvibrator kendt fra Mads og Monopolet.

Hvis du hørte med på P4 i weekenden ville du høre det sjove dilemma om manden – lad os kalde ham Preben – der var ved at dø af jalouxi over sin kones vibrator – den såkaldte Womanizer.

Du kan købe Womanizer – kendt fra Mads og Monopoloet hos Sinful.dk

Mads og Monopolet var på sædvanligvis klar med skarpe holdninger og billederne af Womanizeren blev analyseret på alle leder og kanter.

Hvis du følger den populære Podcast Anders & Anders lavet af Anders Breinholt og Anders Lund Madsen vil du igen være stødt på omtale af den meget omtalte Womanizer. Det foregår i afsnit 33 hvor naders Lund Madsen bl.a. lader sig vacumere. Men det er en helt anden historie.

Her kan du købe Klitorisvibrator kendt fra Mads og Monopolet

Den danske forhandler af sexlegetøj Sinful.dk forhandler den fantastiske vibrator.

Hvordan virker Womanizer?

Womanizer er ikke en traditionel vibrator som man kender dem så godt. Womanizer kan noget helt andet – og nydelsen er helt fantastisk. Med andre ord er der orgasmegaranti på det her produkt.

I stedet for en traditionel vibrator der ‘bare’ vibrerer stimulerer  Womanizer klitoris ved hjælp af små trykbølger. Den kan indstilles til 10 forskellige programmer med forskellige vibrationsmønstre.

Med andre ord, der er noget for enhver smag – og hvis du ønsker en ‘ny’ form for orgasme er det den her du skal holde øje med.

Er du en mand der ønsker at forkæle din partner med nyt legetøj er det helt klart at en Womanizer vil være et sikkert hit.

Til mændene: Vær ikke bange for at købe en Womanizer til din partner. Du ender formentlig ikke som ‘Preben’ fra Mads og Monopolet, for nok er Womanizeren fantastisk, den kan bare stadig ikke erstatte alt det en mand kan. Tvært imod kan det være din partner kommer til at holde ekstra meget af dig – og hvad kan det ikke føre med sig?

Womanizer findes i flere udgaver – så tag endelig et kig forbi sinful.dk og lad dig lokke hvis du altså tør.

Klik her for at se alle vores anbefalede forretninger  i kategorien Erotik hvor du finder en lang række af særlige gode tilbud og udsalg.

Sinful.dk

En af Danmarks største shops med sexlegetøj til voksne. KÆMPE udvalg!

SexShop.dk

Kvalitets legetøj til soveværelset for både damer, mænd og par.

Erotik.dk

Billigt sexlegetøj, og frækt lingeri i en af Danmarks førende sexshops.

Sexkanin

Navnet siger vist det hele. Kæmpe sortiment af sexlegetøj til singler og par.

Winkwink

Lækkert undertøj og sexlegetøj til damer, herrer og par.

UDSALGSKATEGORIER

Klik dig ind på kategorierne nedenfor for at se en overskuelig liste over vores anbefalede udsalg indenfor de forskellige typer produkter

Tøj & Accessories

Dame, Herre og Børnetøj.

Elektronik, Hvidevarer og Gadgets

Fladskærme, Computere og Mobiltelefoner.

Sports- og Fitnessudstyr

Alt udstyr til en aktiv livsstil

Personlig pleje

Make-up, hudpleje og parfume.

Børn

Legetøj, tøj og udstyr til børn.

Hus, Have og Hobby

Gør-det-selv og hobbyartikler.

Kæledyr

Udstyr til hunde, katte og andre kæledyr.

Erotik

Erotisk legetøj på udsalg.

Rejse og Oplevelser

Rejse- og oplevelsesgaver.

Møbler og Lamper

Møbler, Lamper og Interiør.

Sexlegetøj på udsalg

Når du alligevel er på tilbudsjagt på de store udsalg er det da en oplagt mulighed at smide noget i kurven der kan forsøde tilværelsen i soveværelset også.

Sexlegetøj på udsalg finder du hos en del forhandlere – og priser er i den grad skarpe. Det kan være nemt at lade sig rive med og få lyst til at købe en hel masse og når priserne er i bund som du vil opleve kan det nu også godt forsvares at shoppe lidt amok.

Diskret levering af Sexlegetøj

Du kan altid forvente at varer købt hos en af vores anbefalede forhandlere af sexlegetøj bliver leveret i en diskret forsendelse uden tegn på hvad din pakke indeholder. Det kan forhindre en pinlig oplevelse når du afhenter din pakke – eller når postbudet ringer på døren.

Kan man se på min netbank at jeg har købt sexslegetøj?

Alle forhandlere af sexlegetøj ved godt at kunderne ikke er interesseret i at det står direkte på kontooversigten hvad der er blevet brugt penge på når man har handlet hos en forhandler af sexlegetøj.

Derfor vil det også altid være et ikke særligt sigende firmanavn der figurerer på din kontoudskrift. Det er rart både at have lidt privatliv – både overfor sin bankrådgiver men også for en evt. bedre halvdel i et parforhold.

Hvorfor købe sit sexlegetøj på internettet?

Der er virkelig mange fordele ved at købe sit sexlegetøj på internettet. For det første får du adgang til alverdens produkter direkte fra din computer, tablet eller mobil og så ovenikøbet til de bedste priser. I vores anbefalede webshops kan du købe billigt sexlegetøj på udsalg.

At man slipper for situationen, der for nogen er super pinlig, at skulle stå ansigt til ansigt med en sælger er blot endnu en fordel ved at handle sit sexlegetøj på internettet.

Hvis du har brug for den hjælp eller assistance en medarbejder med forstand på sine produkter kan give dig har de fleste webshops en rigtig god support der svarer hurtigt enten via mail eller kundeservice chat.

Den åbenlyse fordel er at du kan shoppe dit sexlegetøj lige præcis når det passer dig – morgen, middag, aften eller midt om natten hvis det skulle være.

Det er pinligt at købe sexlegetøj

Som vi kort har været inde på har mange en blufærdighed der gør at de aldrig ville købe sexlegetøj, hvis det krævede at man skulle henvende sig i en fysisk butik.

I tiden før internettet og handel via webshops brugte mange kuponkatalogerne til disse køb. I dag har vi heldigvis internettet.

Det er virkelig en skam at tænke på hvor mange der har haft lyst til at købe noget legetøj til at krydre sexlivet, men som ikke har haft modet eller muligheden for at gøre det.

Det er tabu at købe sexlegetøj

Følelsen af at det er noget forkert, beskidt eller ligefrem ulovligt at have lyst til at krydre sit sexliv med hjælpemidler af forskellig art kan mange nok nikke genekendende til.

Men det holder altså ikke i dagens Danmark.

Hele tabuet omkring sexlegetøj og brugen af dette er noget vi bør gøre op med, og lade det være op til den enkelte hvad man har lyst til.

Sexlegetøj til par

Mange tror at sexlegetøj er forbeholdt singler der ikke kan få ‘den ægte vare’. Det er dog langt fra sandheden. Det er heller ikke sandt at det kun er til folk der ikke kan holde gang i et ‘ganske normalt’ sexliv mellem to mennesker. Hvor snæversynet har man egentlig lov til at være?

Som par kan brugen af sexlegetøj ganske rigtigt være med til at udforske ens seksualitet, eller ligefrem give dig mulighed for at udleve nogen fantasier.

Sexlegetøj til singler

Er du single og har du ikke en sexpartner, så er der nok stor sansynlighed for at du enten har, eller i hvert fald har haft lyst til et seksuelt hjælpemiddel af en eller anden art. Nogen kigger i film og blade for inspiration, andre har lyst til noget mere håndgribeligt som en dildo, vibrator eller lignende.

Det der er så fantastisk ved sexlegetøj er at der nærmest lige så mange forskellige muligheder som der er mennesker til det. Der er  som udgangspunkt ikke noget der er rigtigt og ikke noget der er forkert.

Almindelig sund fornuft

Gældende lov skal naturligvis altid overholde og vi garanterer at vores anbefalede webshops ikke sælger materialer der ikke overholder gældende dansk lovgivning. Det er selvfølgelig almindelig sund fornuft og naturligvis forventer vi også at vores besøgende er i besidelse af den.